Bananis

Jeg fant på en blogg en som hadde laget seg banansorbet. Men jeg tenkte litt enklere. Så jeg hakket opp 2 modne bananer, de skal tåles bedre enn umodne eller vanlige. Legg de i en pose, spre de godt i posen slik at de ikke klistrer seg som en stor klump, og fryses noen timer.

Så pakket jeg de i blenderen, 2ss druesukker og en god dæsj med TofuLine-isen som jeg allerede hadde i fryseren.

Resultatet ble en bananis som var kjempeklissete og «sunn» :-D

(Sunn iforhold til,ehm.. annen is? :-D )

Dette innlegget ble publisert i Tips, Uten fruktose, Uten melk&egg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>