Jobbfest/medbrakt!

Sist uke ble det innkalt til blåtur en dag i forveien, da måtte jeg hive meg rundt å lage meg «medbrakt-mat». Det ble enkelt og jeg tok oppskriften på «Fiberfinboksen» som jeg nettop hadde gått til innkjøp på.

Jeg erstattet melk med havremelk, og brukte smør uten melk. Sukrin kan benyttes, men jeg foretrekke å bruke druesukker, da dette inneholder mer kalorier og dermed gir meg mere energi.

Fiberfin er mel som bidrar til høyere fiberinnhold i bakverket, og som er veldig bra for magen, tilogmed oss med nedsatt opptak av fruktose. (Fiberfin=Hi-Maize)

Jeg hadde ikke valmuefrø, så jeg penslet over med vann og strødde over sesamfrø.

Tunfiskrundstykker med noen skiver agurk på, krydre med salt og pepper. En liten pose med mandler på siden. I tilfelle jeg ble småsulten.

En tørr hvitvin er det «beste» man kan drikke. Siden det var min første gang etter fruktoseutbruddet, blandet jeg ned hvitvinen med farris, for å få en mildere smak og en mindre konsentrert drikke.

En termos med grønnte, siden jeg fryser så lett, og blåturer er ca altid ute.

Dette innlegget ble publisert i Oppskrift, Tips, Uten fruktose, Uten melk&egg og merket med , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>