Verdens søteste kolleger!

Jeg ble så rørt når jeg kom tilbake i jobben etter noen ukers sykemelding, (da det ble litt for mye plutselig å skulle ta hensyn til i kosten). Hun ene jeg jobber sammen med er fra Mexico, og hadde funnet ut at hun hadde noen matartikler liggende, hun leste igjennom de, og kom fram til at den ene kunne jeg tåle. Den inneholder riktig nok kunstig søtstoff, så jeg må prøve å kartlegge hvilken det er, før jeg hiver meg løs på det prosjektet. Det blir vist som varmt sjokolademilkshake, så den gleder jeg meg til å smake på.

En dame jeg jobber med, fikk leverpostei fra tyskland via en nabo, og tok en med til meg, få å google frem ingrediensene, og denne var super! Den inneholder litt løk,men ellers er det helt godkjent! Så satser på at den går fint. Får svinge meg på kjøkkenet å lage brød iløpet av dagen.

Så prat med folk rundt deg, alle har tips og triks liggende. Viktig å ikke sitte med hele byrden på sine egene skuldre, man tenker trossalt best med brainstorming ilag! :-)

 

Dette innlegget ble publisert i Tips og merket med , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>