Roadtrip!

Å kjøre milevis på natten har sin sjarm. Klokken er ca 3-4 på natten, og vi er den eneste bilen som er ute å legger mil etter mil bak oss. Turen gikk til Umeå, og så langt nord er det lyst hele natten. Fine med det, er jo at man ikke blir spesielt trøtt av å kjøre midt på natta. Så denne gangen kjørte vi i ett.

For en trollsk stemning, jeg måtte ta en fotopause før vi kjørte videre.

Også møtte vi på en hel skokk med reinsdyr. Noen mer stresset enn andre, og denne utøver sin plikt som mor, uavhengig av biler og annet mas (les: jeg som prøver å etterligne deres lyder).

Plutselig ligger det en klynge med noe i ytterkant av veien. Vi bremset ned,og der lå det tre reveunger. To sprang avsted,og denne lille tassen ble igjen og fumlet sjarmerende rundt.

Jeg konsumerte noe godteri tidlige på morgenkvisten, og sluknet tvert. Lasse holdt koken, og kjørte til vi var framme. Jeg ble vekt idet vi kjører inn til Umeå 7-8tiden på morgenen.

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsgull og merket med , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>