Its TacoTime!

Rask-god-og enkel fredagsmat :D

Jeg tror ikke det går ant å bli lei tacosmaken!

Bildene lyver litt, for det er bare en neve med ruccola, en klype agurk og en klype paprika i min tacolefse.

Ost, rømme og salsa holder jeg meg unna. Ost og rømme, fordi jeg ikke tåler det, og salsa fordi jeg ikke vet hvor mye jeg tåler av det. Men det må jeg vell finne ut av snart :)

 Ja se der, jeg glemte maisen i kjøleskapet! 

Tacokrydderet lager du enkelt selv, det er i grunn det beste, siden kjøpt tacokrydder inneholder mer sukker enn krydder, og det er ingen grunn til å få i seg dette. Spesielt ikke når man blir dårlig av det :P

Men denne oppskriften fikk gjennomslag av en ellers så ferdigposefanatiker Lasse:

  • 1ss paprikapulver
  • 1/2ss hvitløkspulver
  • 1/2ss chilipulver
  • 1og 1/2ss spisskummien
  • 1/2ss koriander
  • 1/2ss pepper
  • 1ss salt

Denne blandingen er nok til massevis av tacoretter, og holder seg godt i en lufttett beholder. Vi brukte 2-3toppede ts for ca 400g kjøttdeig. Brukes som vanlig tacokrydder, og tilsett vann dersom dere ønsker det. Jeg syntes det er best når smaken er litt masse, og at det ikke er klisj, så jeg tilsetter ikke vann.

Krydder finner du lettest på innvandrerbutikker, der er utvalget stort, og prisen er lav.

Dette innlegget ble publisert i Oppskrift, Uten fruktose, Uten melk&egg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>