Umeå, de har fristelser de!

Ok, noen ganger må jeg bare gi etter for ting jeg ikke tåler. Det gjør vondt etterpå, men imens jeg gyver løs på de deiligste kaker og sjokolader, så er det verdt det!

(Men det er jo ikke farlig, så det gjør jo sånnset ingenting. Jeg må bare passe på at jeg har tid til å hente meg inn, før jeg skal noe annet).

Også sovner jeg! Men av og til, klarer jeg ikke dy meg!

Uansett, da vi kom fram på hotellet, var klokken langt fra innsjekk, ikke engang i nærheten av tidlig innsjekk. Så da måtte vi leite rundt etter kaffe, det eneste som var åpent var et konditori. NAM!

«Jeg kan motstå alt, bortsett fra fristelser», det må være skrevet om meg!

Jeg gikk inn, å ble stående alene, lenge å vente, bare luktet og så på alle de fine kakene. Sukk! Og jammen hadde de ikke favorittkaken min! Den som er formet som en banan, og som de ikke lengre har noen plasser (heldigvis!).

Jeg var sterk, veldig sterk, fikk kaffekoppen min, og gikk ut. Det første jeg sa når jeg kom ut var: «Jeg skal spise meg dårlig på den der, før vi drar!» Lasse sier det er greit. Og vi går derifra.

To dager etterpå:

Fasken!

Jeg setter de i kjøleskapet, og noen timer etter, ryker jeg på en stjernesmell:

Haha! Jeg startet med denne, spiste den opp. Og guess what? Jeg la meg til å sove.

Jeg fikk altså ikke spist banankaken min :P

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsgull og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>