Fisketur!

Det er mange år siden jeg var med pappa på fisketur, og vi gikk langt, og lengre enn langt. Neida, egentlig var det ikke så langt, det var bare fotene mine, kondisen min, og generelt meg som syntes det var langt. Selve gåingen, tok ikke mer tid enn det måtte gjøre :P

Litt naturbilder må til :D

Se! Ett hakkespetthull! Det var morro å se :D Den hadde hakket ganske langt inn, og laget seg et riktig så koselig rom :)

Det er noe med å stå med hver sin fiskestang, og høre fossen sildre, og å se all fisken bite på kroken. Ja, akurat det, ser jo litt vondt ut, men jeg velger å tro at fisken ikke har noen følelser :P Det man ikke vet, har man ikke vondt av, osv :)

God bålkaffe skal vistnok kokes opp 7 ganger, og akk så godt det var med kaffe, godt oppi skogen! Det var min første kopp kokmalt, så jeg satt diskret å spyttet grugg, men jeg tror ingen merket det :P

Nistematen ble så som så, vi hadde glemt å smøre matpakke, heldigvis hadde jeg pakket en pose med mandler og en godt moden banan, som holdt meg gående i timesvis, men glem for all del ikke nistepakken når dere skal på tur :)

Så nesteår skal jeg pakke ned masse nistemat i sekken og huske bærplukker-ting. Ja nesteår, jeg klarer nesten ikke å vente! Jeg vil egentlig tilbake dit nå jeg :D

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsgull, Tips. Bokmerk permalenken.

3 kommentarer til Fisketur!

 1. mamma sier:

  Åhhh……ka fin en tur dokker har hatt.Ka godt det så ut med stekt fisk.E må kjøp me nytt fiskeutstyr….Flotte bilda har du også tatt,arti å sjå.:-D

  • Kristine sier:

   Hehe =) Ja, det må du :)
   Så kan vi dra å fisk =))
   Og æ må kjøp mæ nytt kamera, så du kan ta bilda :)

 2. mamma sier:

  Hmmm…….jammen vi har da et problem….eller 2,kem skal tre på makken og kem skal ta av fisken på kroken???….jaja,nån medhjelpere e vi nødt te å ha me oss…Men koselig ska d bi,da e e sekker på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>