Sommer = Tid for is!

Det er sommer, og selv om man er allergisk mot det meste, og har litt intoleranser her og der, kan man faktisk spise is :D Jeg valgte å bruke denne saften fra Nora, den inneholder naturlig fruktsukker og søtstoffene aspartam og acesulfam K, disse skal ikke gi magetrøbbel :)

Hvor mye av saften som tåles, vet jeg ikke helt. Jeg blandet den litt sterkere enn vanlig, og spiste bare halve ferdige isen, den var altfor kald når solen ikke skinte.

Jeg fikk for en tid tilbake en ismaskin hos mamma, men den har jeg helt glemt å hente! Den ligger enda hjemme hos henne, tror jeg må ta turen å hente den, greit å ha noe å variere med på isfronten også :D

Dette innlegget ble publisert i Hverdagsgull, Oppskrift, Tips, Uten fruktose, Uten melk&egg og merket med , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>