Snart bursdagsfeiring!

NAM!

Jeg er derfor i full sving på kjøkkenet, blander sjokoladeblandinger, lager sjokolademousse, endelig klart å få store kanelsnurrer (uten egg melk og med fruktosevennlig sukker), eller kanskje det blir kanelboller. Det var iallefall ingen sørfor som forsto hva en «kanelsnurr» var, så kanskje det er det det heter? :)

Vi har iallefall spist oss stappmette på denne deilige sjokolademoussen som er uten melk, og fruktoseintoleransevennlig. Kommer tilbake med oppskrift om litt :)

Kanskje jeg samler et bursdagsblogginnlegg? Denne bursdagen skal jeg iallefall ikke spise meg dårlig på, jeg skal på jobb dagen etter, og jeg vil ikke huske den som dagen jeg spiste meg fryktelig dårlig selv om jeg er fryktelig glad i søtt. JEEEEI så jeg gleder meg til en ny bursdag :D

Kanskje jeg til og med får noen nye skåler i anledningen?

Dette innlegget ble publisert i Tips, Uten fruktose, Uten melk&egg. Bokmerk permalenken.

2 kommentarer til Snart bursdagsfeiring!

  1. mamma sier:

    Juhuuu,ka deilig d så ut.Forstår godt at doker e stappe mett.Gleda me t bursdagen din,bærre 10 daga igjen <3 <3 .Kos dokker.Stor klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>