Lørdagsfrokost!

Egentlig er det jo mannen som skal gi meg frokost på sengen (føler jeg), men det ble jeg som ga han det istedet. Lillegull våkner halv9, og da er det bare å stå opp. Men så sovner hun igjen, bare litt etterpå. Da fant jeg ut jeg kunne by mannen frokost på sengen. Brukte denne oppskriften (uten egg,melk og fruktose).

Tror det falt i smak :D

Hvis du bruker sukrin vil du få den «knasen» som vanlig sukker gjør :D

Dette innlegget ble publisert i Spareblusset, Tips og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>