M u S k E l B a K s T !

Det høres jo mye bedre ut med muscle brownie, eller?

Siden det begynner å florere med proteinbakst, eller er det jeg som begynner å interssere meg mer og mer? Iallefall, jeg har ikke funnet noe som jeg kan spise, så jeg må improvisere litt. Siden jeg for en tid tilbake fant ett vegansk proteinpulver, kan jeg jo bare prøve meg fram :) LilleL er ikke veldig fornøyd med at jeg spiser erter, så den har blitt satt litt på vent den store proteindunken i skapet (mitt pulver er basert på erter). Men litt kake må da gå bra? Ja, vi satser på det :) Mamman har iallefall godt av litt kake :D

Etter trening, eller vent, ikke trening idag, men det er jo flott med litt påfyll av proteiner selv om, uten mat og drikke osv-osv ;)  

For å få en vegansk muscle brownie:

 • 1dl druesukker
 • 2ss bakekakao
 • 1ts natron
 • 20g fiberfin
 • 40g vegansk proteinpulver
 • 40g valnøtter +1neve for å strø oppå

 • 1dl rismelk eller annen vegansk melk
 • 2ss kokosolje
 • 25g olje
 • 1ss epleeddik
 • 2dl sjokoladeknapper (mørkes mulig)

Bland alt det tørre og det våte i hver sin beholder. Hell over det våte i den tørre blandingen og visp godt. Hell over i form (jeg brukte en liten lasagneform) og sett midt i ovnen på 200°c i ca 40minutter.

Det gjorde seg veldig med bringebær påsiden, rett fra fryserene, varmt og kaldt, nom-noom :D

Eller kanskje kalle de energibrownie? Da jeg klarte å spise opp halve kaken OG vasket huset i en fei? Også like før leggetid?

 

Dette innlegget ble publisert i Oppskrift, Tips, Uten melk&egg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>