Hello J a N u A r Y!

Her i huset suser dagene avgårde, uten at jeg egentlig merker det. Bloggen merker det kanskje? Jeg har fått dilla på grønnesmoothies (E t T e R j U l D e T o X?) og denne fikk jeg ikke ha ifred, jøssenavn, (her snakker vi om bebisen som brekker seg av søtpotet, og syntes risgrøt smaker vondt og som faktisk spyr av gulerot og potet!) den var jo igrunn ganske okå :)

hverdagsgull_grønn smoothieSuperDuperBabySmoothie:

 • 1 grønt eple
 • 2never spinat
 • 2never fryst banan i skiver
 • 1pk hermetisk ananas med juice

Oh well, det var det :)

Stakkars lillegull da jeg en annen dag laget en annen versjon som inneholdt honning, som hun ikke kunne få av, og det ble ramaskrik :P

Så kommer min middag for dagen, slukte den raskt unna. *noOm*

 • hverdagsgull_sweet chili kylling

Min yndlingskyllingrett, sweet chili, som jeg heiv meg rundt å laget da jeg ble alene til middag, er så kjekt med raske løsninger når man er alene med bebisen og har annet å gjøre enn å lage mat, selv om det er riktig så morro :)

 • 1kyllingfilet
 • 1 chili
 • 3cm ingefær
 • En god dæsj olje
 • 1 gulerot (i biter)
 • 1/4 gul paprika (i biter)
 • 1 neve sukkererter (i biter)
 • 2ss sweet chili saus
 • Ca 1/4 pk havrefløte
 • Pasta

Skjer opp kyllingfileten i strimler (veldig lett å gjøre dette når den er litt frossen) og legg i en brødpose, deretter skjær opp chili og ingefær i små biter og legg oppi. Fyll så på olje slik at all kyllingen er dekt. Bland litt, og legg i kjøleskapet til dagen etter.

Dagen etter, settes pastaen på kok, og stek kyllingen i varm oljete panne. Når den er ferdigstekt, tilsettes grønnsakene (som også kan kuttes opp og haes i en posen dagen i forveien) røresteke noen minutter før du tilsetter sweetchilisausen, denne skal karamellisere, så la den få godgjøre seg litt. Så tilsettes en svett fløte.

Håper dere alle har hatt en fin start på det nye året <3

Dette innlegget ble publisert i Uten melk&egg. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>